Podczas turnieju przewidywane są degustacje, poczęstunek oraz możliwość zakupu wyrobów oferowanych przez uczestników programu m.in.:

1.      Ekologiczne Gospodarstwo Rolne Alicja i Jan Springer - – specjalizujące się w mięsach, wędlinach, rybach oraz przetworach 

2.      Edyta Szczupak – specjalizuje się w serach marwickich, oraz kozich

3.      U Piekarzy – specjalizujących się w rożnego rodzaju ciastach typu tarta oraz bezach.

4.      Norbert Dobosiewicz – pasztety i ogórki

5.      Jan Olszański – miody Jana

6.      Teresa Macherowska - Chleb wojenny wiejski

Zapraszamy wszystkich. Pogodowo chłodniej. Smakowite jadło gwarantowane. Dobre wyniki oczekiwane – nagrody.

Kategoria Stableford brutto

I, II III-  miejsce

Kategoria Stableford netto 0-18,0

I, II III-  miejsce

Kategoria Stableford netto 18,1-36

I, II III-  miejsce

zapraszamy!!